Åpningstider
Man-Fre 09-18
Ring/SMS
45 900 300

Derfor bør du oppdatere iOS fortere enn svint

Alvorlig sikkerhetshull oppdaget.

Mandag kveld denne uken slapp Apple iOS 10.1 med en haug av feilrettinger.

Oppfordres til å oppdatere
Etter flere problemer med iOS-oppdateringenedette året, senest med iOS 10, er det nok mange som avventer med å oppdatere til rapportene om at det er problemfritt dukker opp.

Av det vi kan lese på nett er det få grunner, om ingen, til å vente med å oppdatere. I stedet oppfordres det til å oppdatere omgående.

Åpen for angripere
Nylig har det blitt oppdaget et alvorlig sikkerhetshull i iOS 10.0x som potensielt sett kan gi hackere full kontroll over enheten.

Metoden beskrives som svært enkel og en med ondsinnede planer er kun avhengig av at offeret åpner en (skadelig) JPEG- eller PDF-fil som for eksempel ligger som vedlegg i en e-post eller på en nettside.

Så fort offeret har åpnet filen, kan angriperen sende inn skadelig kode på enheten og få full, ekstern tilgang til den.

Kilde: ITavisen.no 26.okt, link HER

Leave Comments

*Required Field
*
*
*

iHospital
5.0
powered by Google
John Tollefsen
John Tollefsen
10:02 17 Aug 19
Ble tatt vel imot, reprasjon/bytte av HD tok til straks. Ble forklart hva og hvorfor de gjorde ting. Renset Mac og punkter innvendig. Fikk 3 doblet HD til fornuftig pris 🙂 Flinke folk som tar seg godt av kundene. Abefales dem virkelig 👍👍
Mats Pfister
Mats Pfister
12:44 14 Aug 19
Byttet batteri for meg på en Macbook Pro. Dro innom og var ute med nytt batteri etter 45 minutter. Da hadde også både skjermen og innsiden blitt renset (fjernet støv). Attpåtil satt de på en skrue jeg manglet, de fire "knottene" bakpå som hadde falt av og en mekanisme som åpner og lukker kameraet. Alt, utenom batteriet (selvfølgelig), fikk jeg helt gratis uten at jeg selv spurte om det. Der snakker vi service! Også en veldig god pris på batteribyttet. Anbefales på det sterkeste.
Jørn Østvik
Jørn Østvik
09:06 12 Aug 19
Kjempegod service fra iHospital! Fikk byttet skjerm på macbooken jeg bruker i jobb, og det gikk utrolig kjapt og effektivt! Elkjøp og eplehuset sa det kom til å ta 3 uker å bytte. iHospital fikset det på dagen. Anbefales på det varmeste!
Christiane Becker
Christiane Becker
17:06 05 Aug 19
Kom inn for en enkel diagnose, viste seg og bare være en kabel som hadde løsnet. Fikk både rens, ny tast, anbefalinger til oppgradering av Mac og en upåklagelig service!
Cesse
Cesse
15:20 01 Aug 19
Superkjapt og veldig god service! Også veldig god pris syntes jeg. Er kjempefornøyd!
Thomas Olsson
Thomas Olsson
07:34 23 Jul 19
Fixet en iPhone 8plus som bakre kamerat ikke virket på. 30min og 200kr senare var den som ny! hygglige og kunnige folk! anbefalles sterkt!
Yaseen Saeed
Yaseen Saeed
14:40 20 Jul 19
Jeg opplevde iHospital ved Fredrik som et meget profesjonelt, ambisiøst og superinnstilt verksted! Fredrik er profesjonell, samarbeidsvillig og en svært svært tålmodig kar. Hadde forskjellige tekniske utfordringer som han løste meget tilfredsstillende. Han kom med løsninger og tiltak og var utrolig positiv gjennom hele prosessen. Dette er et sted jeg virkelig anbefaler!
Ove-Andrè Thomassen
Ove-Andrè Thomassen
03:20 10 Jul 19
Fantastisk service som hjelper deg når du trenger det som mest! Absolutt å anbefale!
Jenny Nilssen
Jenny Nilssen
22:01 19 Jun 19
Super service! Disse folka jobber raskt og effektivt. Et stort pluss at de kan dokumentere skader man kan vise til eget forsikringselskap, og ikke minst, så er de superhyggelige! Om jeg noen gang er uheldig og klumsete med Mac/mobil igjen, er det her jeg skal søke hjelp!
Sveinung Bråthen
Sveinung Bråthen
12:26 17 Jun 19
Veldig fornøyd med service og arbeidet de har gjort for meg. Har vært der flere ganger med div Apple-produkter, og kommer til å fortsette med det.
Joachim André Krogstad
Joachim André Krogstad
11:21 12 Jun 19
Superservice!
Julie Holtet Dæhlen
Julie Holtet Dæhlen
10:41 29 May 19
Helt fantastisk service! De redda meg dagen før eksamen. Veldig bra jobb og super rask. ANBEFALES på det sterkeste
Helen Øyri
Helen Øyri
07:24 02 May 19
Utrolig bra service! Tok telefonen på en søndag (!) da uhellet var ute med vann over Macbook Air. Fikk komme dagen etter og maskinen ble reparert etter kun få timer mens jeg ventet. Fikk se reparasjonsarbeidet og servert god kaffe! Det som startet med stress og krise endte i en fin opplevelse med en Mac som er som ny igjen! Takk! :)
Kevin Rogacion Eriksen
Kevin Rogacion Eriksen
17:35 21 Mar 19
Jeg var uheldig at jeg klarte å søle bittelitt eplejuice på macbooken min. Tok med den til Eplehuset og fikk beskjed om at jeg måtte bytte hovedkort, I/O-kort, tastaturkasse og vifte til totalt 11 096 kr. Dette får jeg nesten en ny mac for ved å legge inn et par 1000 kr ekstra. Jeg valgte derfor å søke litt rundt på nettet og kom over disse gutta her. Leste anmeldelsene fra folk her inne og ble meget imponert over av det som stod at jeg valgte å gi disse gutta en sjanse. Tok en telefon på mandag og fikk et meget hyggelig prisoverslag. Jeg kom ned på onsdag og ble møtt av hyggelige ansatte og en kopp kaffe. Jeg forklarte problemet mitt og han åpnet macen foran meg og viste meg delene Eplehuset ville bytte. Disse funket helt fint og det var bittelitt rester fra juicen noen steder. Makan til serviceinnstilte, profesjonelle og flinke folk skal man lete lenge etter. Kom tilbake dagen etter og det ble enda billigere. Disse gutta fikset macen min for en tidel av prisen av det Eplehuset skulle ha og på godt under et døgn hvor Eplehuset trengte 3-4 dager. Rens av tastatur og byttet dc-inboard. Jeg anbefaler disse gutta på det sterkeste! Jeg skulle gjerne gitt 10 stjerner men får ikke gitt noe mer enn 5.
Roy Edvard Ellingsen
Roy Edvard Ellingsen
15:02 05 Feb 19
Denne gjengen har funnet en solid oppskrift på suksess. Kombinasjonen av fantastisk service og solid håndverk av ekte entusiaster gir resultater. Kan ikke få rost denne gjengen nok, og etter batteriskifte og rens er Macen som ny (og lukter passende sitron). Jeg kommer garantert tilbake. Anbefales! Mvh Roy Edvard Ellingsen, Daglig Leder, Venturis.
Nini Johanne Torp Nilsen
Nini Johanne Torp Nilsen
15:38 12 Nov 18
Disse gutta var helt rå!! Fikset en kaffe skade på MacBook air som Elkjøp sa var umulig å fikse og gjorde det på under 2 timer imens jeg ventet med kaffe og god stemning. Du får bli med på hele prosessen og de er nøyaktige med mikroskop og finner hvert støvpartikkel og søl som er skadelig for hovedkortet. De renset den og fikk den oppe å gå for en veldig billig penge. Jeg fikk både vannskade reperasjon og nesten nytt batteri for 1400 kr! I tillegg et deksel til tastatur som beskytter mot evt. Fremtidige uhell. Upåklagelig service og kan trygt anbefale videre!
Kent Martinsen
Kent Martinsen
14:11 17 Oct 18
Jeg var innom med min sønns pc som hadde sølet mye brus i.Topp service fra A-Å.Fikk kaffe ved ankomst og jobben ble gjort i løpet av et par timer.Disse kommer jeg å bruke fremover med pc og tlf
Rolf Rolfinho
Rolf Rolfinho
18:33 09 Nov 17
Super fin og kjap service!
Marcus Barman
Marcus Barman
13:46 27 Sep 17
Rask og super service! Fikset telefonen på et blunk:-)
Dag Eian
Dag Eian
09:56 08 Sep 17
Super service, gode priser og fantastisk kundesupport. Vi testet TelApp med et par mobilabonnementer og bestemte oss etter kort tid å flytte over all telefoni. Ønsker ditt firma en stabil og god leverandør med fokus på lave priser og god kundeservice er TelApp leverandøren du bør bruke :)
kaja johannessen
kaja johannessen
08:51 06 Sep 17
Veldig bra service og hyggelige folk! Har brukt dem fire ganger til nå og alltid vært veldig fornøyd.
Arvid Selle
Arvid Selle
10:23 29 Mar 17
Maken til positiv kundebehandling skal du lete lenge etter! Løste mine problemer på en utmerket måte. Anbefales på det varmeste.
Dennern dd
Dennern dd
19:45 15 Mar 17
super service.
Rolf Arne
Rolf Arne
13:34 13 Mar 17
Rask bytte av iPhone batteri med drop-in. Kostet 100,- mindre enn det som står på nettsiden deres. Anbefales. Inngang opp andre etasje.
Kristian Ambjørndalen
Kristian Ambjørndalen
15:42 03 Mar 17
Løser alltid mine dataproblemer - uansett. Kan anbefales på det sterkeste. Bare gode erfaringer.
Espen Johansen
Espen Johansen
08:23 18 Feb 17
Bra service. Hyggelig folk.
Next Reviews