Åpningstider
Man-Fre 09-18
Ring/SMS
45 900 300

Pga CoronaViruset har vi ikke lenger mulighet til å ha kunder sittende i lokalet, men vi tar i mot maskiner og telefoner så lenge vi har mulighet til å holde åpent.

Vi har en avtale med HurtigGutta Transport, som gjør at vi kan hente/levere maskinen din med budbil på døra i Oslo/Omeng, under perioden med CoronaViruset dekker vi halvparten av fraktkostnadene. Pris på budet for deg vil være på mellom 200-400kr tur/retur.

Bor du langt unna, kan du også sende maskinen/telefonen din inn med Norgespakke, mer info HER

Lever din maskin eller telefon hos oss i Østensjøveien 15B på Helsfyr/Bryn Mandag-Fredag fra 09:00-18:00

Når du kommer inn til inngangen, vil vi ta navn/tlfnr og du kan legge produktet ditt i en eske for desinfisering først, hvis batteri/skjermbytte eller andre enkle reparasjoner, vil vi kunne gjøre dette på en times tid, hvis vannskader/oppgradering av SSD på iMac eller større inngrep vil dette normalt ta 1-2dager.

Vi har ikke mulighet til å ha kunder ventende i lokalet, men du kan vente i området, i bilen din om du kjører, eller hente senere.

Parkeringsplass rett utenfor foran 3 flaggstenger.

Bruk link for å legge inn i GoogleMaps: gps.iHospital.no

Ring/SMS: 45 900 300

Vi kan hente maskinen eller telefonen din hjemme hos deg om du ikke har mulighet til å levere hos oss.

Vi betaler halvparten av fraktkostnadene, i Oslo må du som regel betale rundt 200kr totalt tur/retur, er det litt utenfor Oslo pleier det å ligge på mellom 200-400kr totalt.

Vi tar kontakt med deg etter du lagt inn bestilling for en siste bekreftelse, og hvis vi trenger noe mere info, da vil du også få eksakt pris på budet.

Du kan sende inn maskinen med Norgespakke