Åpningstider
Man-Fre 09-18
Ring/SMS
45 900 300

Har du sølt i eller på din MacBook? Ta kontakt for en kjapp diagnose over telefon.

Hvis det skjedde nylig: Skru av Mac`en, ikke sett i lader, åpne maskinen og prøv å led vannet ut fra der det kom inn. Om du ikke har mulighet til å komme innom med det første, la maskinen stå åpen på feks et gulv med varme.

Kom innom så fort som mulig. Vi ser over hovedkortet/ander deler med mikroskop og kan fuktbehandle med Ultrasonic.

Vi har reddet Mac`er som har fått rødvin, vann, øl, congac, melk, te, kaffe, oppkast, Jägermeister, saftis og mye annet over seg.

Vi vil også rense alle vifter/hovedkort og innsiden av Macen din for støv/annet smuss. Du kan sende Mac`en inn, eller komme innom å levere.

Alle priser inkluderer arbeid og mva.

Sjekk også med ditt forsikringsselskap om de kan de kan dekke skaden.

Vi kan også hente/levere Mac`en med bud, klikk HER for å bestille. Bor du utenfor Oslo/Akershus kan du levere på nærmeste postkontor, klikk HER for å registrere din MacBook.

 

Drop-in Åpningstider: Man-Fre 09:00-18:00

Ring/SMS: 45 900 300

Østensjøveien 15 b – 0661 Oslo

Behandling

1) Diagnose

Vi tar først av lokket og kobler ut batteriet, deretter tar vi en kjapp diagnose før du evnt bestemmer deg om du vil gjennføre fuktbehandlingen.

2) Gjennomgang av hovedkort

Vi går over området som har blitt fukt/væskeskadet med mikroskop, evntuelle rester, korrosjon eller oksidering fjernes. Etter rens ser vi over komponenter, og om de har etterlatt noen spor som tyder på varig skade.

3) Ultrasonisk Behandling

Hvis større områder er skadet og flere chiper/komponenter er utsatt for fukt, vil vi ikke komme til disse områdene uten ultrasonic bad. Hovedkortet legges i badet i ca 10 min. Etter badet legges hovedkoret i 99% sprit.

UltrasonicBad

4) Tørking og Testing

Etter spritbadet, legges hovedkoret til tørking i ovn eller ved varmevifte.

Vi ser over resten av delene til Macen og evnt behandler disse, tilslutt settes maskinen sammen igjen og testes med alle opprinnelige deler.

Om batteri/skjerm eller andre deler må byttes kan vi gjøre dette, evnt lodde på nye komponenter

Priser

Fuktbehandling Liten skade – 1500kr

Fuktbehandling Stor skade (Ultrasonic og bytte av kjølepasta) – 2000kr

Dette er priser hvis vi ikke trenger å bytte noen deler, om deler må byttes avtales dette før vi går videre, vi har nye og brukte deler)

Redde data fra ødelagt/fuktskadet Mac/Harddisk – 1100kr

Før/Etter Rens

iHospital
5.0
powered by Google
Len Murgle
Len Murgle
23:02 28 Jan 20
Amazing. Quick, on the ball, knowledgeable and very cool with it too. Pretty cheap, too. Highly, highly recommended.
Preben Torgalsbøen
Preben Torgalsbøen
20:17 30 Dec 19
This is by far the most professional and service minded people I have met in the mac repair business. I delivered the mac on friday and got it back by monday. They took me through the whole process on how they fixed the problem with my mac, which was very helpful.
Velvet Skyes
Velvet Skyes
17:24 20 Dec 19
Jeg hadde kjøpt nytt batteri til min MacPro og skulle få det skiftet på Elkjøp. -Siden de sa de kunne gjøre det. Men etter en time med å høre dem, plukke, knekke, sukke og bruke feil verktøy i metall, se gnister oppstå og søke etter hjelp på internett, fikk jeg panikk og søkte etter hjelp på nettet og fant dette stedet. (Elkjøp ringte Apple, men siden min Mac Pro ble kjøpt i 2014, var den for "gammel" til å bry seg med hjelp) Er så fornøyd og takknemlig for hjelpen, dette tok 3-4 dager og alt ble ordnet før Jul og jeg bor på Gol i Hallingdal! 100% fornøyd, gode priser og herlige ansatte. Dette er stedet for Mac problemer, du blir helt klart 100% fornøyd!
Tomaj Shaban-Pour
Tomaj Shaban-Pour
08:00 01 Dec 19
Eplehuset brukte 28 dager på å undersøke macen min da de hadde stor pågang. Undersøkelsen kostet 799kr. Fikk så beskjed om at hovedkortet måtte byttes og det kostet 7299kr. Jeg ville mest sannsynlig gått en brukt, men kvalitet-testet hovedkort. Jeg ønsket ikke dette og dro på drop inn til ihospital. De brukte 30min og fikset macen min ved å rense hovedkortet. Kostet 1000kr. Alt dette mens jeg så hva som foregikk på storskjerm fra venterommet. Dessuten fikk jeg ett års garanti på arbeidet de utførte. Dette gikk fort, var billig og miljøvennlig mtp å ikke bytte hovedkort.
Svein Grande
Svein Grande
10:14 26 Nov 19
Et slikt sted er fantastisk. De byttet mitt batteri på drop-in. Til avtalt pris. De byttet noen skruer til bakdekselet som sto litt skjevt, de sentrerte noen av kontaktpinnene jeg hadde skubbet bort i. De gnukket min kjære Mac all over så den så nesten ut som ny (2010-mod). De ga meg gode SW-råd. De ga meg kaffe. Vi hadde en hyggelig chat. Uten tillegg i prisen. Nesten så jeg gleder meg til neste gang jeg trenger hjelp. Da vet jeg hvor jeg går. Anbefales på det varmeste.
Michael Wells
Michael Wells
13:50 07 Nov 19
Changed battery on my MacBook Pro. Excellent experience throughout! Highly recommended. Will definitely go back.
Kornelius  Salvesen
Kornelius Salvesen
09:49 04 Nov 19
Rask og god service. Hadde en defekt lader til min Mac, fikk kjøpe ny der til en god pris og de tok seg tid til å gå igjennom tilstanden på Mac´n min, blåste den ren, pusset den og fikset tilogmed gummiknottene på undersiden. Hyggelig folk som gjør det lille ekstra 🙂
Mommotexx .
Mommotexx .
16:23 23 Oct 19
Best place to fix your Macbook, great prices!
Runar Vincents Johannessen
Runar Vincents Johannessen
12:31 21 Oct 19
Kom inn med min MacBook. De hadde batteriet jeg trengte å få byttet. En halv time etterpå var jobben gjort. Veldig god service! Ole fikset, og jeg ble servert kaffe mens jeg ventet. En meget hyggelig mann som klart og tydelig informerte meg om det jeg trengte å vite for å få maksimal levetid ut av det nye batteriet mitt. En hyggelig og grei pris var det også.
Vitaly K
Vitaly K
12:44 04 Oct 19
Best!
Gøril Angen Wasmuth
Gøril Angen Wasmuth
18:29 30 Sep 19
Først døde batteriet på macen. Så sølte jeg brus på tastaturet. Trodde jeg virkelig hadde klart å ta livet av hele maskinen. Heldighvis fant jeg iHospital. Leverte inn macen og bare noen få dager senere fikk jeg den tilbake med nytt batteri og tørt hovedkort. Prisen var det heller ikke noe å si på. Takk til de hyggelige folkene hos iHospital. Anbefales på det varmeste.
Gudrun Faleide Fristad
Gudrun Faleide Fristad
17:46 30 Sep 19
Utrolig bra!! Min sju år gamle MacBook Pro døde fullstendig, jeg trodde alt håp var ute og det bare var å spare til ny. Nå er macen min bedre enn den var når jeg kjøpte den og jeg regner med å ha den en god stund til. Og alt var superhyggelig. For noen folk!! Kommer til å anbefale iHospital til alle som gidder å høre på!
Pål Karlsen
Pål Karlsen
18:52 29 Sep 19
iHospital er et sånt verksted som du kunne ønske fantes for alle bransjer. Hyggelige og kunnskapsrike folk som fikser mens du venter - og du kan gjerne se på hvordan det gjør det. De kommer med råd og tips som ikke krever at du kjøper noe mer av dem, men som du rett og slett kan spare penger på. God kaffe hadde de også. Anbefales på det varmeste!
Mia Eriksen
Mia Eriksen
12:01 20 Sep 19
Veldig hyggelig betjening! Skulle bytte batteri på Mac Air og fikk beskjed på forhånd at det skulle ta ca 45 minutter, men var inne i bare 25 minutter til sammen🙏🏼 Gode priser og ingen lang ventetid som det er på andre lignende verksteder. Anbefales sterkt
Samuel Nordberg
Samuel Nordberg
17:18 13 Sep 19
Eksepsjonelt god kundeservice! Det lille ekstra som betyr så mye. Skulle ønske at dette var standarden for bedrifter i alle bransjer! Hjalp meg med å sette inn ny SSD i 8år gammel iMac og nytt batteri i iPhone6. Begge apparatene som nye etterpå! Meget fornøyd med kommunikasjonen underveis. Hadde kontakt med 3 ansatte og alle like blide, høflige, hjelpsomme og flinke. Fikk hjelp med alt fra veibeskrivelse, bæring, kaffe i tillegg til det tekniske. Og det går raskt. Sjelden jeg får oppleve dette.
Geir Jansen
Geir Jansen
10:59 05 Sep 19
Supereffektive. Leverte min Mac Mini fra 2011 med ødelagt harddisk, fikk skiftet til SSD og lagt inn nytt OS samme dag. (Geniene jeg snakket med tidligere fra et epleverksted mente det var like greit å hive maskinen fordi det kom til å bli så dyrt) Prisen var det heller ikke noe å si på. Kommer til å anbefale iHospital til alle jeg kjenner
Elin Eknes
Elin Eknes
15:37 20 Aug 19
Jeg leverte min datters Mac Pro til disse utrolig dyktige og hyggelige gutta i sommer. Vi hadde ha sølt en stor kopp kaffe med både melk og sukker i over hele Mac’en. Jeg var redd det var lite å gjøre, men de var optimistiske😅Jeg leverte den og de beholdt den i noen dager . Da hadde de renset, tørket og byttet noen deler, og Mac’en var som ny igjen, helt utrolig! For en service! Det kostet meg 2500, som jeg med glede betalte istedenfor å måtte kjøpe ny🙏 Tusen takk for utrolig hyggelig og effektiv hjelp. Jeg har anbefalt dere til mange👍😀
John Tollefsen
John Tollefsen
10:02 17 Aug 19
Ble tatt vel imot, reprasjon/bytte av HD tok til straks. Ble forklart hva og hvorfor de gjorde ting. Renset Mac og punkter innvendig. Fikk 3 doblet HD til fornuftig pris 🙂 Flinke folk som tar seg godt av kundene. Abefales dem virkelig 👍👍
Mats Pfister
Mats Pfister
12:44 14 Aug 19
Byttet batteri for meg på en Macbook Pro. Dro innom og var ute med nytt batteri etter 45 minutter. Da hadde også både skjermen og innsiden blitt renset (fjernet støv). Attpåtil satt de på en skrue jeg manglet, de fire "knottene" bakpå som hadde falt av og en mekanisme som åpner og lukker kameraet. Alt, utenom batteriet (selvfølgelig), fikk jeg helt gratis uten at jeg selv spurte om det. Der snakker vi service! Også en veldig god pris på batteribyttet. Anbefales på det sterkeste.
Jørn Østvik
Jørn Østvik
09:06 12 Aug 19
Kjempegod service fra iHospital! Fikk byttet skjerm på macbooken jeg bruker i jobb, og det gikk utrolig kjapt og effektivt! Elkjøp og eplehuset sa det kom til å ta 3 uker å bytte. iHospital fikset det på dagen. Anbefales på det varmeste!
Christiane Becker
Christiane Becker
17:06 05 Aug 19
Kom inn for en enkel diagnose, viste seg og bare være en kabel som hadde løsnet. Fikk både rens, ny tast, anbefalinger til oppgradering av Mac og en upåklagelig service!
Cesse
Cesse
15:20 01 Aug 19
Superkjapt og veldig god service! Også veldig god pris syntes jeg. Er kjempefornøyd!
Thomas Olsson
Thomas Olsson
07:34 23 Jul 19
Fixet en iPhone 8plus som bakre kamerat ikke virket på. 30min og 200kr senare var den som ny! hygglige og kunnige folk! anbefalles sterkt!
Yaseen Saeed
Yaseen Saeed
14:40 20 Jul 19
Jeg opplevde iHospital ved Fredrik som et meget profesjonelt, ambisiøst og superinnstilt verksted! Fredrik er profesjonell, samarbeidsvillig og en svært svært tålmodig kar. Hadde forskjellige tekniske utfordringer som han løste meget tilfredsstillende. Han kom med løsninger og tiltak og var utrolig positiv gjennom hele prosessen. Dette er et sted jeg virkelig anbefaler!
Ove-Andrè Thomassen
Ove-Andrè Thomassen
03:20 10 Jul 19
Fantastisk service som hjelper deg når du trenger det som mest! Absolutt å anbefale!
Jenny Nilssen
Jenny Nilssen
22:01 19 Jun 19
Super service! Disse folka jobber raskt og effektivt. Et stort pluss at de kan dokumentere skader man kan vise til eget forsikringselskap, og ikke minst, så er de superhyggelige! Om jeg noen gang er uheldig og klumsete med Mac/mobil igjen, er det her jeg skal søke hjelp!
Sveinung Bråthen
Sveinung Bråthen
12:26 17 Jun 19
Veldig fornøyd med service og arbeidet de har gjort for meg. Har vært der flere ganger med div Apple-produkter, og kommer til å fortsette med det.
Joachim André Krogstad
Joachim André Krogstad
11:21 12 Jun 19
Superservice!
Julie Holtet Dæhlen
Julie Holtet Dæhlen
10:41 29 May 19
Helt fantastisk service! De redda meg dagen før eksamen. Veldig bra jobb og super rask. ANBEFALES på det sterkeste
Helen Øyri
Helen Øyri
07:24 02 May 19
Utrolig bra service! Tok telefonen på en søndag (!) da uhellet var ute med vann over Macbook Air. Fikk komme dagen etter og maskinen ble reparert etter kun få timer mens jeg ventet. Fikk se reparasjonsarbeidet og servert god kaffe! Det som startet med stress og krise endte i en fin opplevelse med en Mac som er som ny igjen! Takk! 🙂
Kevin Rogacion Eriksen
Kevin Rogacion Eriksen
17:35 21 Mar 19
Jeg var uheldig at jeg klarte å søle bittelitt eplejuice på macbooken min. Tok med den til Eplehuset og fikk beskjed om at jeg måtte bytte hovedkort, I/O-kort, tastaturkasse og vifte til totalt 11 096 kr. Dette får jeg nesten en ny mac for ved å legge inn et par 1000 kr ekstra. Jeg valgte derfor å søke litt rundt på nettet og kom over disse gutta her. Leste anmeldelsene fra folk her inne og ble meget imponert over av det som stod at jeg valgte å gi disse gutta en sjanse. Tok en telefon på mandag og fikk et meget hyggelig prisoverslag. Jeg kom ned på onsdag og ble møtt av hyggelige ansatte og en kopp kaffe. Jeg forklarte problemet mitt og han åpnet macen foran meg og viste meg delene Eplehuset ville bytte. Disse funket helt fint og det var bittelitt rester fra juicen noen steder. Makan til serviceinnstilte, profesjonelle og flinke folk skal man lete lenge etter. Kom tilbake dagen etter og det ble enda billigere. Disse gutta fikset macen min for en tidel av prisen av det Eplehuset skulle ha og på godt under et døgn hvor Eplehuset trengte 3-4 dager. Rens av tastatur og byttet dc-inboard. Jeg anbefaler disse gutta på det sterkeste! Jeg skulle gjerne gitt 10 stjerner men får ikke gitt noe mer enn 5.
Roy Edvard Ellingsen
Roy Edvard Ellingsen
15:02 05 Feb 19
Denne gjengen har funnet en solid oppskrift på suksess. Kombinasjonen av fantastisk service og solid håndverk av ekte entusiaster gir resultater. Kan ikke få rost denne gjengen nok, og etter batteriskifte og rens er Macen som ny (og lukter passende sitron). Jeg kommer garantert tilbake. Anbefales! Mvh Roy Edvard Ellingsen, Daglig Leder, Venturis.
Nini Johanne Torp Nilsen
Nini Johanne Torp Nilsen
15:38 12 Nov 18
Disse gutta var helt rå!! Fikset en kaffe skade på MacBook air som Elkjøp sa var umulig å fikse og gjorde det på under 2 timer imens jeg ventet med kaffe og god stemning. Du får bli med på hele prosessen og de er nøyaktige med mikroskop og finner hvert støvpartikkel og søl som er skadelig for hovedkortet. De renset den og fikk den oppe å gå for en veldig billig penge. Jeg fikk både vannskade reperasjon og nesten nytt batteri for 1400 kr! I tillegg et deksel til tastatur som beskytter mot evt. Fremtidige uhell. Upåklagelig service og kan trygt anbefale videre!
Kent Martinsen
Kent Martinsen
14:11 17 Oct 18
Jeg var innom med min sønns pc som hadde sølet mye brus i.Topp service fra A-Å.Fikk kaffe ved ankomst og jobben ble gjort i løpet av et par timer.Disse kommer jeg å bruke fremover med pc og tlf
Rolf Rolfinho
Rolf Rolfinho
18:33 09 Nov 17
Super fin og kjap service!
Marcus Barman
Marcus Barman
13:46 27 Sep 17
Rask og super service! Fikset telefonen på et blunk:-)
Dag Eian
Dag Eian
09:56 08 Sep 17
Super service, gode priser og fantastisk kundesupport. Vi testet TelApp med et par mobilabonnementer og bestemte oss etter kort tid å flytte over all telefoni. Ønsker ditt firma en stabil og god leverandør med fokus på lave priser og god kundeservice er TelApp leverandøren du bør bruke 🙂
kaja johannessen
kaja johannessen
08:51 06 Sep 17
Veldig bra service og hyggelige folk! Har brukt dem fire ganger til nå og alltid vært veldig fornøyd.
Arvid Selle
Arvid Selle
10:23 29 Mar 17
Maken til positiv kundebehandling skal du lete lenge etter! Løste mine problemer på en utmerket måte. Anbefales på det varmeste.
Dennern dd
Dennern dd
19:45 15 Mar 17
super service.
Rolf Arne
Rolf Arne
13:34 13 Mar 17
Rask bytte av iPhone batteri med drop-in. Kostet 100,- mindre enn det som står på nettsiden deres. Anbefales. Inngang opp andre etasje.
Kristian Ambjørndalen
Kristian Ambjørndalen
15:42 03 Mar 17
Løser alltid mine dataproblemer - uansett. Kan anbefales på det sterkeste. Bare gode erfaringer.
Espen Johansen
Espen Johansen
08:23 18 Feb 17
Bra service. Hyggelig folk.
Next Reviews
TelApp
5.0
powered by Facebook
Stine Sága Eir Kolbeinsen Skogen
Stine Sága Eir Kolbeinsen Skogen
2019-05-02T22:31:08+0000
Fikk skifta batteri i min MacBook Pro (15") på en snau time til en tredjedel av prisen EplesService mente det ville koste (og de ville også bruke tre dager på jobben...) Inkludert i prisen var også rens av maskinvare. Kjempegod service, god kaffe(!), trivelige folk. Kan absolutt anbefales! Og helt klart verdt bilturen fra Moss til Oslo.read more
Svein Arild Kolbeinsen Skogen
Svein Arild Kolbeinsen Skogen
2019-05-02T22:17:57+0000
Dette stedet lever av fornøyde kunder, og er åpenbart klar over dette. Knallgod service!
Monique Sjøberg
Monique Sjøberg
2019-04-26T14:03:29+0000
Tastatur og styreflate på min macbook pro tok kvelden, men på en halvtimes tid, med nydelig service og utrolig sympatisk pris (10 % av hva Eplehuset estimerte), er den nå god som ny. Er kjempefornøyd!read more
Adrian Nielsen
Adrian Nielsen
2019-03-29T09:48:02+0000
Macbooken min fikk et ufrivillig kurbad i kaffe. Folka i TelApp hentet den med bud, kom med raskt og rimelig kostnadoversikt og den ble ferdig på utrolig kort tid. Dyrbar tid. De byttet tastatur og renset grundig. I tillegg er de veldig hyggelige folk.read more
Ingrid Sørli Glomnes
Ingrid Sørli Glomnes
2019-03-14T15:17:21+0000
Fikk reparert tastaturet på en eldre Macbook Air. Supergod og rask service!👌🏻 Meget godt fornøyd med opplevelsen👍🏻 Veldig hyggelige gutter på jobb😄read more
Ulrik Lislott
Ulrik Lislott
2019-01-09T15:56:09+0000
Flinke og hyggelige folk som gjennomfører jobben raskt. Høy kvalitet på jobben og særdeles gode priser.
Iselin Julie Steinbråten
Iselin Julie Steinbråten
2019-01-05T15:16:37+0000
Jeg hadde et problem med Macbooken min som ifølge Eplehuset kom til å koste meg nesten 7000 kroner å fikse, samt en ukes tid. iHospital fikset problemet mitt for en tiendedel av prisen, og på få timer. Veldig fornøyd kunde!read more
Oier Fano Dadebat
Oier Fano Dadebat
2019-01-05T11:13:25+0000
He fixed my Macbook Pro in just 2 hours. I needed a keybord. Apple official store asked for 7000 kroner. I had it fixed in 2 hours for 1500 Really nice guy, really professional, the lab is simply amazing.read more
Kristin Sundstrøm
Kristin Sundstrøm
2018-11-07T19:45:01+0000
Utmerket service, tips og råd, og ikke minst en overkommelig pris for jobben. Kommer definitivt tilbake ved senere anledninger, anbefales!read more
Martina Cecelia
Martina Cecelia
2018-10-10T13:50:43+0000
Bedre service skal man lete lenge etter! Fikk til og med tilbud om lunsj. Anbefales på det varmeste.
Geir Olav Paulsen
Geir Olav Paulsen
2018-09-21T17:39:28+0000
Kjempebra service. De reddet en vannskadet tlf som Apple omtrent ba meg kaste. Anbefales �
Inge Wegge
Inge Wegge
2018-08-17T11:56:32+0000
Super service og hyggelige folk! Redda bilder og gjorde en magisk jobb på den knuste telefonen min.
Thomas Meese
Thomas Meese
2018-07-25T17:56:46+0000
Genial sørvis, profft utført arbeid, og god pris. Anbefales på det varmeste!
Per Kr. Ubøe
Per Kr. Ubøe
2018-07-25T07:29:53+0000
Bytta spinnedisk til SSD på en IMAC 2011. Som ny maskin. Hyggelige og flinke karer.
Steffen Gram Fristad
Steffen Gram Fristad
2018-07-19T14:05:37+0000
Kjappe, hyggelige og rimelig pris:) anbefales på det sterkeste
Anouk Pilon
Anouk Pilon
2018-06-08T07:46:17+0000
Excellent service for the repair of my macbook screen. Really happy with the result! Thanks guys 🙂
Lars-Erik Kjenne
Lars-Erik Kjenne
2018-06-01T08:59:13+0000
Nydelig service og utrolig hyggelige og proffe folk. Vet hvor jeg går neste gang jeg har noe som må fikses- Anbefales.
Bernard Banoun Jacobsen
Bernard Banoun Jacobsen
2018-03-06T16:53:17+0000
Veldig dyktige og effektive, samt god service.
Ole-André Sjøgren
Ole-André Sjøgren
2018-02-21T13:02:28+0000
Utmerket service, snill pris og høy kompetanse. Fornøyd med å ha funnet min nye faste Apple-doktor!
周唯杰
周唯杰
2018-02-14T16:05:09+0000
Byttet batteri på iPhone 6 plus på under 20 min, veldig bra service. Gode priser!
Stine Gåsland
Stine Gåsland
2017-12-08T12:43:53+0000
Kjempedyktige folk som jobber der. Super service! Telefonen min ble reddet da alt annet håp var ute. Anbefales på det sterkeste. Fikset på dagenread more
Lene Larsen
Lene Larsen
2017-12-01T14:49:33+0000
Kjempe flinke og med så godt humør og utmerket service! Droppet innom med en vannskadet telefon som jeg trodde hadde tatt natten for godt, og på under 30min dro vi ut med en telefon som virket igjen til en super pris! Anbefales på det sterkesteread more
Roger Beckstrøm
Roger Beckstrøm
2017-11-28T11:18:16+0000
Skifte av batteriet på min Macbook Pro i løpet av timen. Veldig bra!
Ole Bruun
Ole Bruun
2017-11-27T08:57:02+0000
Vi bruker Telapp AS som forhandler av mobilavtaler og som forvalter av serviceavtaler for våre 64 barnehager, totalt sett en ca. 400 abonnementer med unike taleløsninger og konfigurasjon. Telapp AS er etter min erfaring en meget fleksibel, pålitelig og innovativ forhandler som jeg opplever som veldig imøtekommende og responsiv mot våre brukere, samtidig som de er passe foroverlent og oppdatert på ny teknologi. Har bare positive tilbakemeldinger å gi!read more
Rémi Melano
Rémi Melano
2017-11-21T18:36:23+0000
Jeg fikk fiksa iPhone 5 med nytt batteri og min MacBook pro 2011 på 24 timer, kom dagen etter, den var nesten som ny. Rå service, flinke teknikkere! anbefales!read more
Next Reviews
Yasin Ahsan
Yasin Ahsan
10:42 05 Jul 19
Fredrik hjalp til med absolutt alt sammen og fortjener ros! Trengte ikke å vente lenge. Tok meg maks 15-20 min hvor jeg fikk lære mer om innsiden av mobilen - og annet nyttig informasjon. Superfornøyd! Nok en gang så takker jeg Fredrik for god kundeservice og smittende entusiasme som får kunden i bra humør!
Lotta Marie Bartschick
Lotta Marie Bartschick
10:29 16 Apr 19
Dette stedet anbefales på det sterkeste! Hadde problemer med tastaturet mitt, Apple servicesenter sa de ikke en gang hadde muligheten til å reparere den da den er "vintage" (fra 2011), og hvis de skulle fikse det ble det minst 7000 kroner. Jeg kontakte iHospital, de byttet uten problem tastaturet og renset hele innvendig. I tillegg bestemte jeg meg for å bytte batteriet, og fikk en nett pakkepris på 3000 for nytt tastatur og batteri. Macen min er som ny nå, kan bruke den en hel dag uten lading og uten eksternt bluetooth tastatur. I tillegg er de ansatte utrolig hyggelige!!
paulineshh
paulineshh
17:20 19 Mar 19
Klarte å få vann over min mac i dag. Ringte til en butikk som selger apple og de sa macen var for gammel så de anbefalte meg å kjøpe ny, evt hadde det kostet minst 6000 kr for reparasjon og ikke sikkert de hadde klart å fikse den. Drar til iHospital, macen er så god som ny på ca 1 time og kostet meg 1500 kr. Ikke nok med det, men det er 1 års garanti. Utrolig bra service og hyggelig folk. Anbefales på det sterkeste.
Ashley Elgatian
Ashley Elgatian
13:45 04 Mar 19
This establishment is awesome! Not only are the prices good and the service is fast, but they really have customer service. They were kind, offered me a seat and a coffee. They also offered me advice about fixing a problem I was having unrelated to what they were working on. They also are kind to English speakers- thank you!
Hans Olav Settem
Hans Olav Settem
15:22 27 Feb 19
One of the coolest and coziest places I've ever visited. A thousand times more legit than the Apple geniuses. Incredible service, nice talks and my mac has never been healthier.
Daniel Gude
Daniel Gude
15:56 16 Apr 18
Fantastisk service og kunnskap. Byttet batteri, renset maskin og byttet en del i MacBook Air på drop in-time ila 45 min. Prisene er også så bra det kan bli.
Joar Glosvik
Joar Glosvik
22:03 03 Apr 18
This place takes everything Apple does wrong and fixes it. For instance. I wanted to get my Macbook battery replaced. Every single genius from Apple has told me this would take about 10 to 15 days. Then these guys comes along and just does the whole procedure in less than 2 hours. I was present for the end of the procedure and was very impressed with their attention to details. Not only did they change the battery, they also carefully cleaned out every single dust particle. This made my Macbook run a lot smother. It is more quiet without the fan turning on every 15 minutes, but its also runs faster. Whenever I have some electronics that needs fixing, these are my new go-to guys from now on. Even their coffee was spot on perfect. Easiest 5 star ever.
Camilla Klevstrand
Camilla Klevstrand
05:49 27 Mar 18
Takk for god, rask og hyggelig service!
Emil Bringsli
Emil Bringsli
11:40 21 Mar 18
Knallbra service, hyggelig betjening, og kaffe mens man venter 🙂
siri sanden
siri sanden
15:40 26 Feb 18
Supert sted! Jeg fikk time med engang og fikk fikset mobilen etter å ha mistet den i do. Veldig bra service.
See All Reviews